Våra tjänster

Våra tjänster: murning, stensättning, plattläggning, kakel, köksrenovering, altanbygg, murläggning, byggnation, trappor, staket, stängsel, målning, tvätt av tak och fasader

Murning och stensättning 1

Stensättning och plattläggning

Att lägga nya gångar eller bygga en trevlig uteplats blir ett lyft för den äldre trädgården och höjer värdet på ditt hus. Vi mäter upp, planerar och jämför gärna olika material, för en plattläggning efter era efter era önskemål.

Murning och stensättning 2

Kakel

På All-fix Syd utför vi alla tänkbara klinker- och kakelsättningar. Kakel är inte bara vackert utan det är även ett slitstarkt material som lämpar sig för både utrymmen så som kök, badrum och tvättstuga.

Murning och stensättning 3

Köksrenovering

All-fix Syd utför alla typer av köksrenoveringar. Detta gör vi så klart enligt gällande branschregler och garantier.

Murning och stensättning 4

Altanbygge

Vi är ett starkt arbetsteam med flera års erfarenhet. Vi har en stor branschvana inom altanbygge. Om du har egna idéer för hur du vill att din altan eller terass ska se ut, så kontakta oss. Vi uppfyller dina önskemål.

Murning och stensättning 5

Murning

Vi har lång erfarenhet av murning. Tillsammans planerar vi arbetet noga och ser till att erbjuda våra kunder en helhetslösning.

Murning och stensättning 6

Byggnation av trappor

Vi vet att valet av trappa starkt präglar känslan i ett hus inredning. Vilket material som används och designen, påverkar starkt första intrycket. Låt oss på All-fix Syd med lång erfarenhet hjälpa er!

Murning och stensättning 7

Staket & stängsel

Höststädning sker av en anledning. Det handlar om att städa bort sommaren och gör fint inför vintern. Detta bör ske både inomhus och utomhus (dvs om man har en trädgård, altan eller balkong).

Murning och stensättning 8

Målning

Vi hjälper er med målning av tak, väggar och golv. Vår personal har all den kunskap som krävs för att kunna framhäva och förbättra kvaliteten på din bostad. Vi utför det mesta inom målning.

Murning och stensättning 9

Tvätt av tak och fasader

Vi rengör alla typer av fasader. Tegelfasad, plåtfasad, putsfasad och träfasad. Vi tvättar bort alger smuts, avgaser och föroreningar från er fasad.

Behöver ni flytthjälp ? Ring oss för personlig service​

Kontakta oss på
076-40 91 211