Städtjänster

Våra städtjänster: flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, golvvård, fönsterputsning och byggstädning.

Vi erbjuder både återkommande enklare städning så som mer genomgripande grovstädning. Även om den regelbundna vardagsstädningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte städas regelbundet. Hur ofta en storstädning behöver göras beror självklart på bostaden och vilka krav och önskemål du har som kund. Oavsett, så reder vi ut städningen åt er!

flyttstäd

Flyttstädning

Låt oss ta hand om din flyttstädning, det både minskar din stress och är värt det!

trappstädning

Trappstädning

Med rätt utförd och regelbunden städning hålls trapphusen rena och fina vilket ökar trivseln och minskar behovet av större underhåll.

kontorstädning

Kontorsstädning

Vi hjälper er att hålla ert kontor rent och fräscht. När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler.

golvvård

Golvvård

Ett golv som underhålls regelbundet får längre livslängd, blir mer lättstädat och ser vackrare ut. Det blir mer ekonomiskt för er och även för fastighetsägaren. Vi utför golvvård på alla typer av golv.

fönsterputsning

Fönsterputsning

Vi levererar ett perfekt resultat efter vår fönsterputsning. Med vår fönsterputs får du skinande rena fönster. Glasklart, med andra ord!

byggstäd

Byggstädning

Vi erbjuder er en professionell byggstädning, där kundens behov hela tiden står i centrum. Kanske behöver du bara en grovstädning där vi städar undan flis, gips och andra restmaterial eller en mer ingående städning. Vi fixar båda de mindre och större städprocesserna!

Behöver ni flytthjälp ? Ring oss för personlig service​

Kontakta oss på
076-40 91 211