Trädgårdstjänster

Vi hjälper dig med trädgårdsskötsel, gräsklippning,trädvård, växtkännedom, renhållning, lövupptagning, höststädning, vårstädning, plantering, ogräsbekämpning, snöröjning och halkbekämpning.

Hos oss är en stor andel av våra kunder just privata kunder, vilket ofta innebär varierande arbeten, höga krav och nära kundkontakter. Det är en miljö som vi trivs bra med! Vår strävan är alltid att ha en så bra och öppen kommunikation som möjligt med våra kunder. Vi börjar med att gå igenom arbetet tillsammans med dig där vi påtalar så väl positiva som negativa effekter av olika lösningar. För att uppnå bästa resultat, är vi beredda att vara flexibla med både arbetsmetoder och arbetstider, ut efter de förutsättningarna och mål som gäller. Våra tjänster kan utföras som regelbunden skötsel eller som engångsuppdrag. Vi möter era förväntningar. 

trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Vi utför trädgårdsskötsel och all skötsel av grönytor, för alla slags kunder. Vi utför dessa arbeten för både mindre privata trädgårdar, samfällighet, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

Gräsklippning

Gräsklippning

Att anlita All-Fix Syd för att få gräsmattan klippt är ett klokt val. Det är både prisvärt, snyggt och så klart en miljövänlig gräsklippning!

trdävård

Trädvård

Våra arborister har lång erfarenhet av trädvård. Vi kan trädbeskärning, buskbeskärning och trädfällning. Vi kan självklart även hjälpa till med att transportera bort röj och trädgårdsavfall.

växtkännedom

Växtkännedom

Vi är experter på växter och vet vad som krävs för att dina växter ska frodas på bästa möjliga sätt. Vi är vetgiriga inom växtkännedom.

renhållning

Renhållning

Vi ser till så att er trädgård håller sig friskt och fin med en genomtänkt renhållning.

lövupptagning

Lövupptagning

Vi använder oss av lövblås om möjligt annars krattar vi även för hand. uppsamling och bortforsling till tipp. Allt efter ert behov!

höststädning

Höststädning

Höststädning sker av en anledning. Det handlar om att städa bort sommaren och gör fint inför vintern. Detta bör ske både inomhus och utomhus ( dvs. om man har en trädgård eller balkong).

vårstädning

Vårstädning

Vårstädning är något som väldigt få förknippar med något roligt, så vi på All-Fix Syd hjälper er gärna med detta!

plantering

Plantering

Vi erbjuder plantering av din nya häck så att du kan spara tid och se till att häcken får de bästa förutsättningarna vid nyetablering!

ogräsbekämpning

Ogräsbekämpning

Ogräs kan vara en onödigt huvudbry för din trädgård. Vi hjälper er att hålla er trädgård fin, och tar bort ert ogräs. Manuell ogräsbekämpning är därtill miljövänligt!

snöröjning

Snöröjning

Snöröjning är något man måste räkna med under de kalla vinter-månaderna, i december till februari. Bor man i Skåne är man ibland förskonad från vinterkyla och snö, men när snön väl kommer gäller det att ha en plan för hur man sköter snöröjningen.

halkbekämpning

Halkbekämpning

Vi erbjuder ett effektiv och flexibelt avtal för snö- och halkbekämpning, av alla vägar, parkeringsplatser och trottoarer. Vi håller fokus på att både era boende, kunder och anställda kan förflytta sig säkert.

Behöver ni flytthjälp ? Ring oss för personlig service​

Kontakta oss på
076-40 91 211